Нуждаете се от частичен или основен ремонт на баня?

Ние от EXTRAVAGANCE build ще се погрижим за качественото и бързо изпълнение на поетия ангажимент. Доверявайки се на нас, професионалистите, Вие ще получите готов,завършен проект, което ще Ви спести излишно време и средства.

Ние Ви предлагаме безплатен оглед на място, консултация за желаните промени и търсената визия, подробно изготване на оферта, съгласно предвидения от Вас бюджет и изпълнение в срок от нашите опитни специалисти.

Какво включва ремонтът на баня?

Цялостният ремонт на баня включва следните строително – ремонтни дейности: къртене и лепене на плочки, замазка, мазилка, направа на хидроизолация, смяна на тръби за водопровод и канал, подмяна на съществуваща ел. инсталация, монтаж на бойлер, батерии, санитария и монтаж на мебели за баня.

Важен етап от ремонта на банята е изолирането на причинителите на мухъл. Как се постига това? Стъпките описваме по- долу:

Етапът за елиминиране на микроорганизмите, които създават условия за поява на плесен в банята и мокрите помещения, е при избора на подходящи материали за баня.

Такива плоскости са влагоустойчив гипсокартон, циментовите плоскости, които са водоустойчиви, както и плоскости за баня (PVC ламперия, винилови плоскости и плоскости за баня с влакнеста армировка). В ъглите се полага специална гумирана лента. Така стената допълнително се защитава от поява на влага.

През този етап от ремонтните дейности освен направата на хидроизолация, е необходимо и полагането на замазка, мазилка и други.

Вторият етап от ремонтните дейности на баня е лепене на теракот, фаянси и фугиране. Изборът на дизайна и големината на плочките е определящ за цялостния изглед на помещението.

Съвременното изкуство в интериорния дизайн въплъщава в себе си множество орнаменти, цветове и големини, които превръщат и най- малката и невзрачна баня в модерно интериорно решение. Изборът на мебели за баня се съобразява основно с големината на помещението и стила, който се търси като краен резултат. Санитарното оборудване в бяло е класическо изпълнение за множество бани. При избор на светли тонове, тяхната комбинация с бяло или тъмно обзавеждане е много лесна. Ключов момент при избора на интериорно обзавеждане за баня се явява и осигуряването на максимално удобство при използване и по време на поддръжка.

На ниво проект, след обсъждане на Вашите изисквания, се определят видът и разположението на санитарното оборудване. Това се прави преди да се започне подмяната на водопровода, което ще съобрази местата за изводите, необходими за мивка, душ, тоалетно казанче и смесители.

Завършващия елемент от ремонтните дейности на баня е изборът на окачен таван и подходящо осветление за тавана. Огледалото оптически разширява пространството, а в една баня е и задължителен елемент. Вариантите и размерите на огледалата са много, като изборът може да е вградено в плочките, закачено върху тях или към модул, който се явява и като шкаф.

Нашата цел е да Ви помогнем в правилния подбор на обзавеждане, да Ви дадем практически насоки, което ще помогне банята Ви да придобие функционален и естетически завършен вид.

Смело планирайте банята на своите мечти! Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най- доброто от света на строителството и ремонта за вашия дом, офис или търговски обект.

© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни