EXTRAVAGANCE Build предлага къртене, изнасяне и изхвърляне на строителни отпадъци, както и почистване на работното място.

Всеки строителен обект генерира множество отпадъци от строителни материали по време на строително- ремонтна дейност. Тяхното изхвърляне се оказва нелека задача, с която сам човек не би могъл да се справи. Ако желаете да се отървете от тях в най- кратки срокове, нашият екип е насреща. Ние събираме всички строителни отпадъци, изнасяме ги от Вашия дом, офис или търговски обект, и ги извозваме до мястото им за депониране със собствен транспорт. Разполагаме с различни по обем транспортни средства, за да можем да отговорим на Вашите очаквания и да удовлетворим Вашите изисквания. Независимо дали търсите редовна почистваща услуга по време на работа, или просто еднократно почистване след завършване на обекта, нашите опитни превозвачи на нежелани строителни и битови отпадъци са на Ваше разположение. Винаги, когато е възможно, ние рециклираме събраните предмети, за да гарантираме, че най- малкото количество боклук и отломки влизат в депата за отпадъци.

Когато избирате нашите услуги, Вие опазвате околната среда. Нашите специалисти безопасно отстраняват замърсителите и ненужните отпадъчни продукти и ги изхвърлят екосъобразно.

Свържете се с нас и се отървете от строителния си отпадък – бързо, лесно и безпроблемно!

EXTRAVAGANCE Build притежава богат опит и съвременно оборудване, необходимо за бързо и ефективно разрушаване на стари мебели, стени и всичко, което е необходимо да бъде премахнато от Вашия обект. Нашият екип от специалисти внимателно ще определи възможностите за къртене, там където Вие целите това да се случи.

Независимо дали имате нужда от цялостно къртене на помещение, или просто трябва да премахнете някоя стена, в EXTRAVAGANCE Build работят опитни специалисти от бранша, които ще извършват качествено и прецизно всяка строително- ремонтна дейност, от която се нуждаете!

Избирайки нашите професионални услуги по разрушаване, вие можете да бъдете сигурни, че работата ще бъде завършена в посочените срокове, чисто и безопасно, без да останат опасни отпадъци или замърсители на работното място.

Къртачните услуги, които предлагаме са:

  • Къртене на бетон;
  • Къртене на тухлена стена;
  • Къртене на бани, фаянс, теракота, мозайка;
  • Къртене на балконски стени;
  • Къртене на паркет и ламперия;
  • Изнасяне на битови и строителни отпадъци;
  • Извозване на битови и строителни отпадъци

Свържете се с нас, за да научите повече информация за предлаганите от нас услуги.

© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни