EXTRAVAGANCE Build предлага широка гама от комплексни строително- ремонти услуги, включително лепене на фаянс, гранитогрес, теракот, камък и други.

Реденето на плочки е една от най- търсените строително- ремонти услуги, за изпълнението на която е необходим екип, притежаващ безпогрешни технически умения, трудов опит и професионализъм, с каквито разполагат и нашите специалисти.

Работейки с нас, Вие ще получите качествено и чисто изпълнение на заданието, спазени срокове, конкурентни цени, лоялност и индивидуален подход към всеки един от вас. Ние можем да изпълним всяко едно Ваше желание и да превърнем в реалност и най- смелите мечти, предложени от Вас и/или по проект на интериорен дизайнер.

Нашият екип се състои от високо образовани, квалифицирани и мотивирани специалисти, с несравним хъс, ентусиазъм и желание за усъвършенстване при реализирането на всеки проект.

Оборудвани със съвременни технологии и високакачествени инструменти, EXTRAVAGANCE Build прилага иновативни техники при лепенето на плочки. Изпълненото от нас фугиране винаги е с безпогрешно качество, тъй като наличието на конденз и влага между плочките в помещенията може да се окаже неприятен проблем, който да застраши заобикалящата Ви здравословна среда и да нанесе сериозни щети в дома, офиса или търговския Ви обект.

По желание на клиента можем да извършим от класическо редене на плочки до поставяне на фаянс и теракот, гранитогрес и камък по един по- нестандартен начин.

Изборът на материал се определя от целта на облицовката и естествено от интериорното решение във помещението. Въпреки широката гама от материали за облицовки и настилки, която можете да намерите по магазините- гранитогресът, теракотът и фаянсът са едни от най- предпочитаните решения както за жилищни сгради, така и за офис помещения, търговски обекти и обществени сгради. Причина за това е наличието на разнообразие от цветове, текстури и стилове, което позволява да се генерират и реализират всевъзможни идеи по отношение на интериорния дизайн в наличното пространство.

lepene-faqns
lepene-kamyk
new2
lepene-kamyk2
lepene-granitogres-vidove

Гранитогресът е изключително здрав и издръжлив материал, който може да се намери дори на цели подови пана. Разделя се на три основни типа: глазиран, полиран и матиран.

Глазирания гранитогрес е по- здрав от теракота, но с течение на времето започва да губи своя блясък, затова е пригодим за помещения с по-малко натоварване.

Полираният гранитогрес, както сами се досещате, притежава гладка, огледална повърхност, заради която намира широко приложение в търговските обекти, офиси, бизнес сгради и хотели. Придава специфично изящество, придружено с усещане за лукс.

Матираният гранитогрес снижава риска от подхлъзване, който съществува при другите два типа гранитогресни настилки. Матираната му повърхност не позволява надрасквания или ожулвания. Може да намерите широко разнообразие от матиран гранитогрес, имитиращ различни материали като текстил, дърво, камък и други. Със структурния или така наречен релефен гранитогрес можете да постигнете триизмерен ефект, което още повече доближава визуално настилката до характерните особености на естествените материали.

Други разпространени решения за облицовки и настилки в помещенията са тези от фаянс и теракота. Те не са толкова издръжливи, затова професионалистите препоръчват да се поставят в помещения, в които натоварването е по-малко

Фаянсовите плочки са керамични облицовъчни плочки с глазура. Те притежават микропореста структура, осигуряваща висока степен на защита, лесен монтаж и поддръжка и неограничени възможности за съчетаване с други облицовъчни материали. Може да намерите широко разнообразие от цветове- от топли, пастелни цветове до ярки, наситени и дръзки нюанси. Най- често фаянсът се употребява в санитарни помещения (тоалетни, бани, мокри помещения и т.н.).

Теракотните облицовки и настилки са керамични плочки без глазура, изработени от глина, която след изпичане придобива червеникав оттенък. Идеални са за кухненски помещения, всекидневни, спални, офиси. Разполагат с голямо разнообразие от цветове, текстури, дизайни и размери, което ги прави изключително подходящи за всеки дом, офис или търговски обект.

Добавянето на естествен камък като част от интериорния или екстериорния дизайн на всеки дом е истинско изкуство, с което EXTRAVAGANCE Build успява да се справи превъзходно, благодарение на иновативното оборудване, инструментите, опита и нюха, който притежаваме. Естественият камък ще Ви осигури визията, за която винаги сте мечтали, без да е необходимо да влагате излишни средства в закупуването на ново и скъпо обзавеждане.

С подовите настилки от гранитогрес, теракот, камък и фаянс лесно можете да постигнете брилянтни резултати, независимо дали искате да внесете комфорт и уют, или лукс и изтънченост в дома си. Предлагаме висококачествено изпълнение, изпълнено в кратки срокове, с голяма прецизност и оригинални идеи, на атрактивни цени.

Не е нужно ремонтът у дома да се превръща в нещо несигурно и трудоемко за Вас! Доверете ни се и ще останете впечатлени от бързите и качествени резултати.

© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни