EXTRAVAGANCE build предлага изграждане и подмяна на електро инсталации и монтаж на осветителни тела. Нашата основна цел е да проектираме осветителна инсталация, отговаряща на вашите нужди и желания, която да осигури наличието на подходяща светлина в конкретното помещение. Стремим се да оптимизираме инвестициите в осветление, като предлагаме алтернативни и иновативни решения по отношение на ефективността и функционалността на осветителните тела.

Подмяната на електрическа инсталация повишава сигурността във Вашия обект, гарантирайки, че Вашата система работи с оптимална ефективност, като по този начин намалява разходите.

Изборът на осветителни тела във Вашия дом, офис, търговски или туристически обект прави интериора по- уютен, модерен и Ви дава необходимата светлина в зависимост от предназначението на помещенията. Осветителните тела трябва да хармонират със стила на обзавеждането и да го допълват. Осветлението е завършващ елемент в интериора на всеки дом и подчертава характера и стила, който искате да постигнете.

Избор на лампи за осветление

Няма пространство, при което да няма необходимост от осветление. В някои помещения наличието на множество осветителни тела е не само желателно, а дори наложително. Във Вашия дом, офис или магазин добре подбраните осветителни тела ще внесат усещане за комфортна среда, съчетана с лукс, съвременна визия и позитивна емоция.

На пазара съществуват множество осветителни тела в най- различен ценови диапазон и вариант за монтаж и степен на осветяване. Осветлението помага, когато искаме да акцентираме върху определени детайли от интериора.

Ето и някои направления, в които можете да разчитате на нас по отношение на осветлението:

  • Инсталиране на осветителни тела;
  • Добавяне на скрито LED осветление;
  • Съдействие при избор на екологично осветление, съобразено с Вашия бюджет.

Как да изберем LED осветление?

Скритото LED осветление е модерно и доста ефектно. То помага да се подчертаят отделни елементи в помещенията като тавани, стени, ниши и обзавеждане. LED осветлението позволява големи възможности за осветяване. То се предлага в богата цветова гама и е икономично ценово, което го прави изключително ефектен в интериорното обзавеждане продукт. LED осветлението е идеално за окачени тавани. Може да се управлява дистанционно и да сменя цвета на светлината, посредством контролери. Икономичността му е благоприятна по отношение на електричеството. При монтаж на LED осветление се изисква наличието на ел. трансформатор.

Обикновено инсталацията на осветителни тела не отнема повече от няколко часа. Свързването на окабеляването обаче може да продължи до един ден, тъй като нашите експерти извършват различни проверки, за да се уверят, че всичко е изправно.

© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни