Строителните дейности могат да бъдат за цялостен или частичен ремонт на покриви и включват някои от основните услуги:

  • Претърсване на покрива за евентуални проблеми;
  • Разкриване на покрив – сортиране и пренареждане на керемидите;
  • Смяна на капандура;
  • Поставяне на изолация;
  • Поставяне на летви;
  • Измазване на капаци;
  • Почистване на строителни отпадъци

Поставянето на хидроизолация на покрив включва следните дейности:

  • Oсновата се почиства и грундира;
  • Полага се воалит;
  • Залепването става с помощта на газопламъчен огън

Хидроизолацията се използва най- често при наличието на плосък покрив. Нейната функция е да изолира покрива и да не доведе до пропускането на влага. При ремонт на покрив, хидроизолацията се прави на два пласта- единият е без посипка, вторият пласт е с посипка. Пазарът предлага огромен избор от хидроизолационни материали. Ние от EXTRAVAGANCE build използваме само качествени материали, които ще осигурят дълъг живот на хидроизолацията. При оглед на място на обекта се констатират следните важни неща, преди започване на ремонтните дейности: на първо място е съществуващата хидроизолация и на колко години е тя, на второ място е наличието на отводнителна система и замазка, поради рисковете от задържане на вода. Тези констатации са и определящи за необходимите ремонтни дейности и цената за тях.

Съществуват различни видове битумна рулонна хидроизолация, PVC (мембранна хидроизолация) или течна. Една от най- предпочитаните при ремонт на покриви у нас е рулонната хидроизолация.

Важността на хидроизолацията при ремонта на покрив е голяма. Качествено направената хидроизолация ще Ви осигури сигурност във Вашия дом, предпазвайки жилището от поява на влага, мухъл и петна по тавана и стените. Появата на влага при новото сроителство говори за липса на качествена хидроизолация, което неиминуемо ще влоши качеството на живот и цената на жилището.

Ремонтът на покрива може да включва, ако е необходимо, и поставянето на улуци и водосточни тръби, както и подмяна на казанчета за улуци.

Тенекеджийските услуги са свързани с подмяната на капандури и обшиването на комини и бордове с ламарина. Подмяна на подулучни и надулучни поли.

Наклонът на покрива е определящ за използването на различни материали за покритие, като те могат да бъдат следните видове: керамични и бетонни керемиди, битумни керемиди, рулонна хидроизолация, покритие от естествен камък.

Цената за ремонт и хидроизолация на покрив се определя спрямо конкретния обект, след оглед и консултация на място. Консултацията се прави с цел изясняване на Вашите нужди, според предварително определения от Вас бюджет, за да можем ние след това да Ви насочим към най- ефективното решение.

Цената се формира и от избора на материалите, които ще бъдат използвани при ремонтите дейности. Бихме Ви посъветвали да не правите компромис с качеството им, тъй като това в последствие ще окаже влияние и върху дълготрайността им.

Цената зависи и от размера на самия покрив, като тя се определя на квадратен метър, включвайки всички необходими услуги, които ще се извършват, труда на работниците и материалите, които ще бъдат използвани.

Ако желаете да получите цена за ремонт на покрив и оглед на място, може да заявите Вашето желание чрез формата ни за записване на час.

remont-pokriv-extravagancebuild3
remont-pokriv-extravagancebuild2
remont-pokriv-extravagancebuild
remont-pokriv-extravagancebuild4
remont-pokriv-extravagancebuild5
remont-pokriv-extravagancebuild7
remont-pokriv-extravagancebuild6
© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни