EXTRAVAGANCE Build е лидер в своя бранш и като такъв предлага качествени услуги в полза на своите клиенти- машинно полагане на гипсови и/или фини шпакловъчни материали на стени и тавани със специализирано оборудване, машинно шлайфане до машинно грундиране и машинно безвъздушно боядисване с всички видове бои.

Работим само с качествени материали на утвърдени европейски и световни производители.

Шпакловка

Шпакловката е много важна част от довършителните строително- ремонтни дейности, тъй като тя е последното финишно покритие върху обработената повърхност преди полагането на боята и има за цел да изравни и най- малките неравности по стените. Напредването на технологиите доведе до революция по отношение на смесите за шпакловане и на нови, по- бързи, лесни и качествени методи за работа. Шпакловането се прилага предимно във вътрешни, сухи и затворени помещения, които не са подложени на външни атмосферни влияния.

Видове шпакловка

Шпакловката е суха смес от водоразтворими или готови за употреба пастообразни вещества. Тя бива два вида – изравняваща и финишна. Изравняващата е предназначена за предварителното изравняване на повърхността и запълване на по- големи пукнатини и дупки, а фината шпакловка се полага накрая за създаване на гладка и добре изправена основа.

Гипсовата мазилка покрива всички изисквания за здравина и издръжливост. Тя служи като крайно оформление на стени и тавани, като увеличава свързващата способност с основата и премахва наличието на по- големи неравности по повърхността. Подсигурява уютна атмосфера, както и здравословен и благоприятен климат в помещенията, тъй като има свойството да приема температурата на околната среда. Гипсът може да поема или натрупва влагата и при необходимост да я излъчва.

Фината шпакловка е предназначена за изглаждане на вече измазани стени и тавани в закрити и сухи помещения. Тя може да се нанася ръчно или машинно и има основно архитектурно приложение. Цялостната шпакловка има за цел да изравни стените и да премахне всички повърхностни дефекти, които могат да бъдат видими след боядисване. След нанасянето на максимално тънък слой от сместа и изсъхването и, повърхността се шлайфа с фина шкурка, за да се получи гладка основа.

Шпакловане на гипсокартон

Шпакловането на гипсокартон е от съществено значение, когато се стремите да създадете завършен интериор в съвременен стил във вашия дом, офис или търговски обект. Съветваме Ви да оставите тази задача в ръцете на професионалистите от EXTRAVAGANCE Build, които дълги години усвояват всички тънкости при шпакловането и успяват безупречно да се справят с тази трудоемка дейност.

За фугирането и шпакловането на гипсокартон се използва специален продукт- фугопълнител, който осигурява идеална и издръжлива повърхност, неподлежаща на напуквания. Готовите смеси за шпакловане са предпочитан вариант, тъй като пастообразната им консистенция се нанася и шкури изключително лесно. Готовите смеси могат да се използват както за шпакловане на гипскартон, така и за финишна обработка на стените, след нанасяне на гипсова мазилка.

Шлайфането е последният необходим довършителен етап, когато искаме да изгладим повърхностите на стени и тавани и да създадем един прилежен и завършен вид на помещението. Шлайфането представлява прецизно и старателно шкурене на повърхности с цел изглаждане и отстраняване на съществуващи неравности. Този фин и деликатен процес може да се извършва както на ръка, така и машинно. EXTRAVAGANCE build работи с висококачествени съвременни технологии, за да предостави най- доброто на своите клиенти. След този етап основата е напълно подготвена за последния етап от ремонта- боядисването.

Грундиране

Грундирането е основна стъпка от процеса на боядисване. Извършва се със специално създаден за тази цел продукт- “грунд”. Грундът прониква дълбоко в стените като запушва всички пори и редуцира попиването на нанесения материал в резултат от което разходът на боя значително намалява. Заздравява и споява основата, което свежда до минимум риска от напукване на слоя под латекса и обелването му. С него Вие си осигурявате една стабилна основа и здрави връзки между граничните повърхности.

Боядисване

След като нашият екип е убеден, че стените и таванът са гладки, чисти и сухи и сме обезопасили повърхнините от попадане на боя върху тях, сме готови да преминем към същинския процес. Цветът променя всичко. Боята има силата да пренарежда Вашата реалност, затова изборът на цветове и нюанси, както и съчетанието им, трябва да бъде добре обмислено и обсъдено с интериорен дизайнер. Цветът на стените е траен във времето, затова изборът на преобладаваща цветова гама никак не е за подценяване.

Тъй като ние знаем, че времето е ценен ресурс, предлагаме на своите клиенти най- бързото, качествено и ефективно безвъздушно боядисване. По този начин оптимизираме разхода за материали и свеждаме времето за работа до минимум. Безвъздушното боядисване се счита приблизително „четири пъти по-бързо“ от боядисване с четка или валяк и „три пъти по-бързо“ от пистолет за боядисване. Ние можем да си позволим да дадем гаранция за всичко, което извършим, защото работим само с доказани марки. Ние предлагаме както интериорни, така и екстериорни бояджийски услуги за всеки дом, офис, или търговски обект, с всякакви видове бои.

Латексните бои са екологично чист и безвреден продукт, който не съдържа в себе си органични разтворители. Те са много лесни за употреба и поддръжка. Замърсените участъци се отстраняват само с обикновена влажна кърпа. Латексните бои се разтварят във вода и не предизвикват неприятна миризма по време на боядисване или след изсъхване. Характеризират се с отлична адхезия към всяка повърхност, плътно покритие още от първия слой, което същевременно е паропропускливо и осигурява „дишане” на стените и тавана, разнообразни цветови гами и повишена износоустойчивост.

Вододисперсните бои са едни от най- разпространените, икономични, ефективни и лесни за прилагане бои за интериорно боядисване. Не съдържат органични разтворители, затова се считат за екологично чист и безвреден продукт. Те също се характеризират с висока адхезия към всички основи и дълъг експолатационен живот. С тях могат да се оцветяват стени и тавани, като цветовите възможности са многобройни, което позволява създаване на персонализиран облик на всяко помещение.

За да можете с лекота да създадете стилни комбинации от цветови нюанси във Вашия дом, офис или търговски обект, е необходимо да се съобразите със силата на цветовете. Студените цветове оптически разширяват помещенията, но трябва да се избират по- светли нюанси и то само за добре осветените помещения, тъй като в противен случай се създава мрачна атмосфера.

Тъмни помещения

За по- тъмните затворени помещения е желателно да се използват топли цветове, които създават приветлив вид на стаята и отразяват наличната светлина. Голяма част от цветовете могат да бъдат както студени, така и топли, в зависимост от нюансите, които преобладават, затова успешното съчетание е резултат от правилна комбинация на нюанс, цвят и степен на отразяване.

За да можем да ви дадем конкретна цена за боядисване е нужно да уточним някои подробности, които формират крайната цена на услугата, а именно- квадратура на площта за боядисване, избор на материали и техните характеристики, брой цветове, изпълнение- ръчно или машинно и други параметри, които участват във формирането на ценовото предложение.

За генериране на съвременни решения във всички фази от реализацията на проекта и постигане на безупречен краен резултат ние работим с най-добрите материали на европейски и световни производители. Изборът на правилни продукти и материали за Вашия проект не е никак лесен, затова, ако желаете Вие сами да закупите бои, ние ще окажем съдействие, за да сме сигурни, че ще получите търсения ефект от ремонтните дейности във Вашия обект.

Ако имате нужда от професионално машинно или ръчно, вътрешно или външно боядисване, можете да разчитате на нас. Освен опит, умения, време и усилия, ние инвестираме във всеки проект и голяма доза креативност, защото искаме да създадем красиви и впечатляващи привлекателни покрития. Ние планираме внимателно всеки детайл от проекта, защото удовлетвореността на нашите клиенти е най- важна за нас.

Защо да изберете EXTRAVAGANCE Build? Защото в наше лице вие ще намирате:

  • Професионално изпълнение в договорените срокове;
  • Качествени материали на утвърдени производители;
  • Разумни и достъпни цени за всеки един клиент;
  • Подробна оферта за цялостно или частично боядисване;
  • Почистване на обекта при приключване на работа;
  • Реализиране на желанията на нашите клиенти;
  • Безспорен професионализъм, придружен от дългогодишен опит.
© 2018 Extravagance Build – комплексно решение на Вашите стрително-ремонтни потребности в Бургас и региона      Полезни връзки: Защита на лични данни